mandag 5. oktober 2009

Lure løsninger....

Selma prøver fortsatt å grave valpene ned. Den hodpute teorien funket forsåvidt greit, men underlaget ble i overkant mykt og vanskelig for valpene å bevege seg på. (I tillegg ble den hodeputen aldri seg selv etter en tur i vaskemaskinen)
Nå har jeg funnet på noe lurt...tror jeg.... Pelslaken og dørmatte. Pelslakenet klippes så det nesten går å brette rundt hele dørmatta. Pelslakenet legges med pelsen ned på gulvet, dørmatta oppå. På baksiden av dørmatta legges tre strimler med gaffatape med tapen opp. Pelslakenet brettes rundt matta så gaffatapen fester det på begge sider. Det blir en liten stripe mellom endene på pelslakenet hvor det synes 3 biter gaffatape. Når matta med pelslaken nå legges ned i kassa henger pelslakenet fast samtidig som hele greia sitter fast i bunnen på kassa. Borrelås funker sikkert vel så bra, men gadd ikke finne fram symaskinen. Gaffatape kan brukes til alt.
Noen som skjønte den???? Ok, dette er vel for veldig spesiellt interesserte, men har de siste par ukene skjønt at dette med å få underlaget til å ligge i ro i valpekassa er en stor utfordring for mange.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar